Jong & oud kerstviering

Kerstengelen, warme chocomelk, een grote wensenboom, verkleed op de foto, een mini-bioscoop en een levende kerststal met een echt paard…! Deze zondag staat er in de doopsgezinde kerk in Haarlem een hele bijzondere kerstviering op het programma.

De kerkzaal is volop versierd en er zijn verschillende verrassende activiteiten. Samen beleven we het kerstverhaal. We gaan op weg naar de stal en ontmoeten onderweg zingende engelen, herders in het veld en een heus paard. Uiteindelijk komen we uit bij de stal en vinden we het kindje dat geboren is. Stap voor stap zal het kerstverhaal worden bezongen en verteld. De kerstengelen Petra en Helga spelen harp en zingen bekende kinderkerstliedjes.

Het wordt een ‘doorlopend’ geheel, u kunt binnenkomen wanneer u wilt, tussen 14:00 en 16:00 uur. De viering begint op ieder heel en half uur (laatste om 15:30 uur). Toegang is uiteraard vrij, ingang via De Gang, Grote Houtstraat 43.

Jong & oud kerstviering

Doopsgezind Haarlem

Grote Houtstraat 43
2011 SC Haarlem

  • Centrum
  • 14:00 - 16:00 uur

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Doopsgezind Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu