Flinty’s: Time for change, 12 dinsdagen ontdek je talenten (12-18 jaar)

Time For Change

Met het Time For Change ontdek je jouw passie en talenten. Dat wat jou uniek maakt.Time For Change geeft je tools om zelf je richting te bepalen, je krijgt meer zelfvertrouwen en een beter beeld van hoe jouw toekomst eruit zou kunnen zien.

Met een toffe groep mensen, die deze 12 weken maar ook daarna betrokken zijn, werkt aan jouw talenten, jouw stem en de skills die je nodig hebt om voor jezelf op te komen.

Elke dinsdag kom je met de groep samen en kan je vanaf 15:00u binnenlopen om even te chillen, spelletje te spelen of aan je huiswerk te gaan. Dan wordt er samen gekookt en en gegeten. Na het eten is er altijd een activiteit, waarin je samen aan de slag gaat met je talenten, sociale skills en meer!

Time For Change is een besloten activiteit, waarvoor je je voor de start van het traject moet aanmelden. Kijk voor meer info op: deze site

Flinty's: Time for change, 12 dinsdagen ontdek je talenten (12-18 jaar)

Flinty's

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

  • Centrum
  • 30 april
  • 15:00 - 20:30 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Flinty's
Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu