Gildewandeling: Haarlem 1572- 1573. De stad belegerd en verdedigd.

De tentoonstelling ‘Haarlem 1572-1573 – De stad belegerd en verdedigd’ loopt tot en met 12 september in Museum Haarlem. Bij deze tentoonstelling organiseert Gilde Haarlem in deze periode wandelingen die de deelnemers voeren langs gebouwen en locaties die een rol speelden in de zeven maanden durende belegering door de Spaanse troepen. En daar valt natuurlijk onderweg door onze stadsgidsen veel over te vertellen.

We vertrekken om 14.00 uur vanaf het Doelenplein aan de Gasthuisstraat (Stadsbibliotheek). Met 1,5 uur eindigen we bij Museum Haarlem aan het Groot Heiligland. We vragen voor de wandeling € 5 p.p. Aansluitend kan ervoor gekozen worden de tentoonstelling in het Museum te bezoeken. Met MJK is het bezoek gratis. Entree € 10,50 voor volwassenen.

Aanmelden voor de wandeling is noodzakelijk en kan via ons aanmeldingsformulier op de website www.gildehaarlem.nl, via een mail naar gildewandelingen@gmail.com of telefonisch via 06-16410803.

Aanmelden via email of op deze: site

Gildewandeling: Haarlem 1572- 1573. De stad belegerd en verdedigd.

Start: Bibliotheek Centrum

Doelenplein
Haarlem

  • Centrum
  • 14:00 - 15:30 uur
  • € 5.-- pp
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Gilde Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu