Historische wandeling; centrum en de Vijfhoek

Onze gildegids nodigt u uit om mee te wandelen op een zwerftocht door het historische centrum van Haarlem. Vindt u het leuk om de Haarlemse binnenstad te ontdekken? De oude historische gebouwen, maar ook de smalle steegjes en de knusse, vaak verborgen pleintjes en natuurlijk enkele historische hofjes te bewonderen? Verhalen en anekdotes te horen uit Haarlems bewogen verleden?
Nadat we het centrum hebben verkend trekken we richting “de Jordaan van Haarlem” oftewel de Vijfhoek genaamd. Hier duiken we in de textielgeschiedenis die de stad rijk was. Een echte ontdekkingstocht met twee gezichten in één wandeling. De kosten bedragen € 5,00 per persoon, contant te voldoen bij onze gids.

Kortom heerlijk genieten van al het moois dat onze Spaarnestad te bieden heeft. U kunt zich aanmelden door het sturen van een mail naar gildewandelingen@gmail.com of te bellen op werkdagen naar tel. 06-16410803.

Historische wandeling; centrum en de Vijfhoek

Grote Houtstraat 142

Haarlem

  • Centrum
  • 13:30 - 15:00 uur
  • €5,00
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Gilde Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu