Historische wandeling: Centrum en het Spaarne

Onze gildegids nodigt u uit om mee te wandelen op een zwerftocht door het historische centrum van Haarlem. Vindt u het leuk om de Haarlemse binnenstad te ontdekken? De oude historische gebouwen, maar ook de smalle steegjes en de knusse, vaak verborgen pleintjes en natuurlijk enkele historische hofjes te bewonderen? Verhalen en anekdotes te horen uit Haarlems bewogen verleden? Omdat Haarlem zo’n mooie stad is, die van oorsprong aan het Spaarne ontstond heeft het Gilde de verkenning van het centrum gecombineerd met een wandeling langs de gebouwen aan het Spaarne. Al meer dan duizend jaar het kloppend hart van Haarlem, met zijn bierbrouwerijen en scheepswerven. Met prachtige eeuwenoude gebouwen die ons meer vertellen over de geschiedenis van onze mooie stad. Twee gezichten van de stad in één wandeling. En voor de kosten hoeft u het niet te laten; € 5,00 p.p. Graag contant bij onze gids betalen.

Kortom heerlijk genieten van al het moois dat onze Spaarnestad te bieden heeft. U kunt zich aanmelden door het sturen van een mail naar gildewandelingen@gmail.com of te bellen op werkdagen naar tel. 06-16410803.

Historische wandeling: Centrum en het Spaarne

Groot Heiligland 47

Haarlem

  • Centrum
  • 13:30 - 15:00 uur
  • € 5,-

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Gilde Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu