Textiel in de wijk

Textiel in de wijk

Toveren met verf op stoffen

Met verf op stof krijg je de meeste prachtige patronen en bijzondere resultaten. Samen met textiel kunstenares Jolanda de Meester ga je met textiel en diverse soorten verf verbluffende dingen maken. Ze neemt je mee in een wereld vol nieuwe èn eeuwenoude technieken en leert je vanuit je eigen dromen en intuïtie te werken.

Met verschillende kleuren, stoffen, verf en draad ga je letterlijk de verbinding aan met elkaar en zul je merken hoeveel energie je krijgt door samen te creëren. De magische verftechniek die je gaat leren kennen heet Ebru, de kunst van het marmeren. Met de geverfde stoffen ga je ook borduren, en zelfs kleden maken.

Deze workshop is speciaal voor vrouwen voor alle leeftijden en nationaliteiten. Zoals de kleuren in de marmertechniek in elkaar overlopen en vervloeien en soms ook contrasteren, zo ook alle deelnemers in deze diverse groep. Je betovert elkaar met je eigen werkstuk om dit vervolgens samen te voegen tot een groot kunstwerk.

Praktische informatie
Dag en tijd: Donderdag 9.00 tot 11.00 uur
Data: 11, 25 mei, 1, 8, 15, 22, 29 juni
Locatie: Delftwijk City | Jan Gijzenkade 305A Haarlem

Deelname bedraagt € 35,00
Met de HaarlemPas is deelname gratis.
Heb je geen HaarlemPas en is de bijdrage te hoog? Neem dan contact met ons op en we zoeken naar een oplossing.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.goudmakers.nl

Textiel in de wijk

Delftwijk City

Jan Gijzenkade 305A
Haarlem

  • Noord
  • 09:00 - 11:00 uur
  • 35 euro (Haarlem pas gratis)
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Goudmakers

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu