Beestenboel in Winkelcentrum Schalkwijk

Beestenboel (30 sept)

Op 30 september krijgen we bezoek van allerlei dieren. Liefelijke vlinders, maar ook dieren die je misschien normaal gesproken liever niet in het wild tegen komt. Maar maak je geen zorgen, allemaal zijn ze volledig tam en doen ze niemand, zelfs geen vlieg, kwaad.

De hele dag zal er van alles te doen zijn, voor zowel de jongere bezoekers als voor volwassenen. Op een later moment vind je hier het complete programma. Voor nu hoef je alleen de datum maar in je agenda te zetten!

Een parade van gigantische beesten, begeleid door kleurrijke danseressen en opgezweept door vrolijke muziek, gaat door het winkelgebied. Deze parade is beslist niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Mis het dus niet!

Onze vier bijzondere en fris gekleurde beesten maak je niet blijer dan wanneer je een ritje op hen maakt. Laat je voorttrekken door het speciale parcours door je (groot)ouders, buren, kinderen of wie maar wil! De beesten zijn geschikt voor jong en oud en … leveren prachtige foto’s op.

Door Centrum Schalkwijk loopt een vrolijk en kleurrijke dierenliefhebster met haar leeuw. Lukt het jouw haar lieve leeuw te temmen en door een hoepel te laten springen, dan win je een leuke prijs!

Een zebra familie, zomaar in Centrum Schalkwijk? Jazeker!

Op 30 september komen twee volwassen zebra’s hun lieve baby showen aan alle bezoekers van het winkelgebied. Sierlijk en niet te gehaast bewegen ze zich voort en ze maken met alle liefde een pas op de plaats op met jou op de foto te gaan.

–> zaterdag 30 september vanaf 12 uur, door het hele winkelgebied.

Beestenboel in Winkelcentrum Schalkwijk

Winkelcentrum Schalkwijk

Floridaplein 13
Haarlem

  • Schalkwijk
  • 12:00 - 16:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu