Bevrijdingspop Haarlem (!)

Stel je voor: een zonnige dag in mei, de lucht gevuld met muziek en de geur van eten. Dat is Bevrijdingspop Haarlem in een notendop. Een evenement dat jaarlijks duizenden mensen trekt, jong en oud, vanuit alle hoeken van Nederland en daarbuiten.

Op het podium staan nationale en internationale artiesten klaar om je te trakteren op een onvergetelijke muzikale ervaring. Maar Bevrijdingspop is meer dan alleen muziek; het is een viering van vrijheid, diversiteit en saamhorigheid. Je kunt genieten van heerlijk eten uit alle windstreken, je laten inspireren door verschillende culturele activiteiten. Ook aan de kinderen is gedacht, het Frederikspark is hun terrein met schminken, luchtkussens, muziek en leuke workshops,

Bevrijdingspop Haarlem is een feest voor iedereen en een herinnering die je voor altijd bijblijft. Kom en vier de vrijheid met ons op 5 mei!

Kijk hier voor actuele informatie en nieuws

Bevrijdingspop Haarlem (!)

Haarlemmerhout

  • Centrum
  • 5 mei
  • 12:00 - 00:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Haarlem brede activiteiten
Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu