Blauwe Boules Speeddate

L’amour is in the air! Op Valentijnsdag organiseert Mooie Boules een speeddate event – en niet zomaar één! In plaats van ongemakkelijke conversaties aan tafels (gaap..!), ga je een potje jeu de boules met je blind dates.

Hoe werkt de speeddate sessie en voor wie is dit geschikt?

Het idee is simpel: de vrouwen krijgen een jeu de boules baantje aangewezen, en de mannen rouleren om de 10 minuten door. Speel een potje jeu de boules, ondertussen een beetje slap lullen en bij het luiden van de bel wisselen de mannen weer door. We sluiten de avond met z’n allen af aan de bar en wie weet zing je nog een serenade in de karaoke voor jouw ultieme match.

Deze editie is voor mannen en vrouwen tussen 25 en 35 jaar. Bij grandioos succes willen we ook meerdere edities organiseren voor andere leeftijdscategorieën en geaardheid.

Aanmelden

Lijkt dit je wat? Scoor dan een ticket voor €5,-. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 14 mannen en 14 vrouwen.

Over Mooie Boules 

Mooie Boules is een Jeu de Boules – Foodhal met maar één missie: mensen op spelenderwijs verbinden! Wij geloven dat je pas echt connecties maakt in de offline wereld. Dus hop, van die telefoon af, stoppen met eindeloos swipen op dating apps en trek de weide wereld in!

Mooie Boules Haarlem
Oerkapkade 3, 2031 EN Haarlem
Tickets: hier

Blauwe Boules Speeddate

Mooie Boules

Oerkapkade 3
2031 ET Haarlem

  • Noord
  • 19:30 - 22:00 uur
  • €5,00

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu