Buurtcamping Molenplas. Kom je ook?

Welkom bij De  Buurtcamping in Molenplaspark.

Iedereen is welkom! Van dakloze tot yup, van druktemaker tot muurbloempje en van zuigeling tot senior.

Van 21 tot 23 juli 2023.

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Een heerlijke mini-vakantie in eigen buurt, inclusief maaltijden en tal van activiteiten! Iedereen uit Schalkwijk is welkom. Afkomst, religie, status…. het doet er niet toe. Hoe meer diversiteit, hoe beter! Samen eten en deelnemen aan activiteiten is dé manier om elkaar als wijkgenoten te leren kennen. Opgeven/ticket reserveren kan via de mail: debuurtcamping@wijkraadmolenwijk.nl

Buurtcamping Molenplas. Kom je ook?

Molenplas

Molenplaspark
Haarlem

  • Schalkwijk
  • 10:00 - 21:00 uur

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu