De Schuur: Loading Dock Sessions

In de Loading Dock Sessions stellen Mike van Wetten en Nita Kersten vernieuwende muzikanten, spoken word artiesten en storytellers uit het land en eigen stad Haarlem voor aan het publiek. In een funky avondshow, deels buiten en deels in de laad en losruimte van de Schuur, worden nationale en lokale artiesten aan elkaar gekoppeld en ontstaat er een eclectische mix van verschillende disciplines en onverwachte samenwerkingen.

In deze editie is de muzikale hoofdgast Future Husband, het solo project van de Nederlands-Nigeriaanse singer-songwriter Adura Sulaiman. Haar persoonlijke gedachten worden in haar teksten voorzien van grootse cinematische instrumentatie en soundscapes. Tussen haar teder gezongen vocalen verweven zich gitaren, akoestische drums, bas en synths

Spoken word artiest Geoffrey van der Ven van Poetry Circle speelt een deel van zijn nieuwe voorstelling Het is niet Nieuw.

Mirna Ligthart, Dawlat Derwas zijn te gast om te vertellen over het project Verborgen Verhalen, een samenwerking tussen Thuis in Haarlem van Haarlem Effect, Stadsreporters en Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Nieuwe Nederlanders leren hierin verhalen schrijven, waar een podcast van gemaakt wordt.

Hoofd persfoto Future Husband c Renée Meijer

Vrijdag 9 september 21.30 uur. Kaarten € 6.00 te bestellen: hier

De Schuur: Loading Dock Sessions

De Schuur

Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 21:30 - 23:00 uur
  • € 6.00

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu