Dwalen met verhalen

Haarlem licht op!
Van dinsdag 5 december 2023 t/m 6 februari 2024 kan er door de binnenstad van Haarlem gedwaald worden langs een sfeervolle route. ’Haarlem licht op, Dwalen met Verhalen’ zal zorgen voor een unieke beleving, waarbij de geschiedenis van Haarlem zich zal herbeleven.

Kijk hier hoe het werkt

Haarlem heeft een rijke binnenstad als het gaat om gezinnen met kinderen die er graag op uit trekken. We vertellen ze fantasievolle verhalen en maken ze graag bekend met de oude stad Haarlem. Maar zijn deze oude verhalen van Haarlem nog wel bekend bij de jongere generatie? Middels het recyclen van deze oude verhalen naar hedendaagse gebeurtenissen, laten we jong en oud verrassen met de ‘Verborgen Verhalen’.

Om bezoekers in de binnenstad op donkere dagen te verwelkomen, investeren de ondernemers van de binnenstad in extra sfeer en beleving om zo de stad nog aantrekkelijker te maken. ‘Haarlem Licht Op, Dwalen met Verhalen’ zal zorg dragen voor een unieke beleving, waarbij de geschiedenis van Haarlem zich zal herbeleven. Dit jaar is de route uitgebreid en zullen er niet zes maar acht ‘nieuwe’ legendes de binnenstad verlichten.

Dwalen met verhalen

Haarlem

Grote Markt1
2011CT

  • Centrum
  • 09:00 - 17:00 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu