Elfstedentoer op de IJsbaan

Nederland is een schaatsland; zodra het kan, gaan we massaal het ijs op. Toch zijn er kinderen die nog nooit op de ijzers hebben gestaan. Om het plezier van schaatsen te ervaren, kunnen zij een gratis clinic volgen tijdens de Samen Schaatsen Elfstedentoer. De toer komt 8 maart naar Haarlem. Voor kinderen met een fysieke beperking zijn speciale schaatsframes aanwezig.

Samen Schaatsen Elk kind moet minstens één keer kunnen ervaren hoe leuk schaatsen is. Dat is waar de Sven Kramer Academy zich voor inzet. En dat vindt ook Stichting het Gehandicapte Kind. Daarom organiseren zij de Samen Schaatsen Elfstedentoer. Op ijsbanen door heel Nederland kunnen kinderen van 5 tot 12 jaar een clinic volgen. Voor kinderen met een fysieke beperking zijn er schaatsframes beschikbaar: een frame met een zitje en drie ijzers. Dankzij deze nieuwe ontwikkeling kunnen kinderen die niet zelfstandig kunnen staan of bewegen, toch glijden over het ijs.

IJspret gegarandeerd
Op de IJsbaan Haarlem worden 8 maart twee clinics gegeven tussen 14.30 en 17.00 uur. De clinics worden verzorgd door de ervaren instructeurs van de Sven Kramer Academy. De kinderen gaan een schaatsspel doen, een parcours afleggen en natuurlijk rondjes maken over de baan. IJspret gegarandeerd! En na afloop krijgen ze een medaille als herinnering. Alle kinderen van 5 tot 12 jaar zijn welkom. Deelname is gratis na aanmelding via klik hier

Elfstedentoer op de IJsbaan

IJsbaan Haarlem

IJsbaanlaan 2
2024 AV Haarlem

  • Centrum
  • 14:30 - 17:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu