Haarlemse nacht: Boekfissa Muziek Fuck the Cistem Patronaat

Tijdens FUCK THE CISTEM laten we alle richtlijnen van het dagelijks leven achter ons en duiken we volledig in de vrijheid van de nacht. We creëren ruimte voor experimenteren binnen en buiten de standaard hokjes op het vlak van muziek, expressie en liefde. Samen beuken we de hekken om en vieren we de vrijheid en de liefde in de dampende massa van experiment.

Terwijl de DJ’s je voorzien van experimentele en ruige beats met een dikke laag cunt, zijn onze vaste make-up artiesten Toverteef en Tovernicht er om jou zo mooi te laten voelen als je bent. Dit veelzijdige, maximalistische duo zal met hun eigen make-upstijl de vrijheid van expressie tonen. Zo dagen zij de strenge regels van gendergerelateerde make-up uit door middel van avant-garde kleurrijk lijnwerk dat tegen de wetten van de natuur ingaat. Of juist harde lijnen just to cut a bitch alsof je net uit een cunty aflevering van Winx club
stapt. Daarnaast zullen er dragperformers zijn, die net als FUCK THE CISTEM de grenzen van genderexpressie opzoeken en seks reclaimen van de cishet-standaard.

Line-up: TBA

Toegang: € 6,50- aan de deur, toegang voor 00:00 gratis.

Bezoekers van de Boekfissa kunnen op vertoon van een bandje gratis bij Club3 naar binnen.
FUCK THE CISTEM is een queerfeest. Sociale veiligheid is hier van extra groot belang. Houd daarom rekening met de ander als je dit feest bezoekt en respecteer elkaars ruimte en grenzen.

Patronaat – Club 3

Vrijdag 1 maart ’24

23:00 uur

Haarlemse nacht: Boekfissa Muziek Fuck the Cistem Patronaat

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 23:00 uur
  • Gratis en €6,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Haarlem brede activiteiten
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu