Haarlemse Nacht: IDK WTF I’M Doing

IDK WTF I’M DOING is een georganiseerd gekkenhuis. Een laagdrempelig feest, speciaal voor DJ-duo’s die geen tot nauwelijks ervaring hebben met draaien, maar dit wél heel leuk lijken.
Klinkt dit je als muziek in de oren? Schrijf je in en wees erbij! Geen behoefte om te komen DJ’en? Kom alsnog, want we zetten de boel op z’n kop in Haarlem.

Om het nog gekker te maken zal de ruimte ieder uur van thema veranderen. Tijdens DISCO waan je je in een funky jaren ’70 café met discoplaatjes waar je wel op moét dansen. Wanneer later het JUNGLE alarm luidt, zal iedereen moeten samenwerken om de plek om te toveren tot oerwoud: muren groenen, oneindig veel planten… en wellicht billenschudmuziek. Kortom: er wacht teamwork en takkeherrie. Let’s go!

DJ’en? Schrijf je snel in met je partner in crime via: idkwtfparty@gmail.com (je grimmige en/of vunzige DJ-DUO naam is verplicht).

STAD Haarlem Centrum Kantoor Gasthuisvest 47A 2011 EV

Zaterdag 2 maart ’24

19:30 uur

Haarlemse Nacht: IDK WTF I'M Doing

Stad Haarlem Lokaal

Gasthuisvest 47A
2011 EV Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Haarlem brede activiteiten
Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu