Haarlemse Nacht: Veilige nacht

Nachtwacht Haarlem nodigt je uit om met de organisatie in gesprek te gaan over grensoverschrijdend gedrag en veilig uitgaan. Hoe is jouw ervaring daarin? Wil je iets delen over een vervelende, grensoverschrijdende ervaring? Heb je het idee dat je ergens terecht kan als er wat is gebeurd? Heb je ideeën over hoe grensoverschrijdend gedrag tegen is te gaan en we gedragsverandering kunnen creëren? We zijn een luisterend oor en gaan er graag over in gesprek!

We creëren en bewaken een safe space waar jij jouw verhaal en/of visie kan delen. Bij dit gesprek zijn geen toeschouwers aanwezig en worden geen opnames gemaakt. We gaan vertrouwelijk om met wat je deelt en zijn er ook om je op te vangen als het even niet gaat.

Dit gesprek is onderdeel van het Nachtwacht Haarlem project ‘grensoverschrijdend gedrag’: een reeks gesprekken met verschillende doelgroepen over grensoverschrijdend gedrag, waarin we onderzoeken wat dat voor Haarlemse uitgaansbezoekers betekent en hoe we dit kunnen tegengaan.

Gespreksleider: Julia Muller
Julia Muller (1994) woont in Amsterdam. Als breed georiënteerde programmamaker houdt zij zich bezig met een scala aan onderwerpen als feminisme, politiek en filosofie voor onder andere Brainwash Festival en de Rode Hoed. Binnenkort start zij haar eigen show bij Radio Tempo Nao Para en houdt ze steevast vinger aan de pols in de Amsterdamse dag- en nachtcultuurscène.

Trigger warning: er wordt hier over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag gesproken.  29 februari 19.30 uur  Lange Begijnestraat 11 2011 HH Haarlem

Haarlemse Nacht: Veilige nacht

PHIL

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 uur

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Haarlem brede activiteiten
Phil Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu