Kennemer boekhandel: Interview met Frank Nellen over ‘De onzichtbaren’

Interview met Frank Nellen over ‘De onzichtbaren’
vrijdag 22 maart – 20:00u

Een prachtig Boekenweek-evenement aanstaande! Frank Nellen komt vrijdag 22 maart speciaal naar Kennemer Boekhandel om te praten over zijn alom geprezen werk De onzichtbaren.

‘De onzichtbaren is een gedurfd meesterwerk, zoals zelden vertoond in onze literatuur.’ De Limburger *****

Kiev, eind jaren tachtig. Het eens zo machtige Sovjetimperium wankelt. Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev houdt Dani’s jeugdvriend Pavel een geestdriftig betoog tegen het socialisme. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek. Zijn tocht voert hem langs zonderlinge mensen en verlaten oorden waar niemand meer iets te zeggen heeft. In gedachten keert hij terug naar de verhalen die Pavel hem vroeger vertelde. Verhalen over kosmonauten en onvermoeibare arbeiders, over de komst van een paradijs op aarde. Wat is er gebeurd? Waarom is Pavel verdwenen? En wat is er nog over van zijn dromen? Met elke stap komt Dani dichter bij de onthulling van een pijnlijke geschiedenis.

Datum: vrijdag 22 maart 2024
Aanvang: 20.00u
Locatie: Kennemer Boekhandel (Kleverparkweg 3, Haarlem)
Entree: €7.50

Kennemer boekhandel: Interview met Frank Nellen over 'De onzichtbaren'

Kennemer Boekhandel

Kleverparkweg 3
Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 uur
  • €7,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu