Kennemer Boekhandel: Lezing: Leonie Biegel over haar vader Paul Biegel

Lezing: Leonie Biegel over haar vader Paul Biegel
zondag 3 maart 15:00u – Kennemer Boekhandel

De boeken van Paul Biegel zijn nog altijd populair. Dochter Leonie Biegel beheert sinds zijn overlijden de rechten van tijdloze klassiekers als De Kleine Kapitein, De Dwergjes van Tuil en De Rode Prinses. Zondagmiddag 3 maart komt zij om 15.00u vertellen over haar vader, zijn schrijverschap en hoe je zo’n nalatenschap actief beheert.

Paul Biegel (1925-2006) schreef onder meer Het Sleutelkruid, De Tuinen van Dorr, De Rover Hoepsika en won voor zijn boeken onder meer twee Gouden Griffels, vier Zilveren Griffels, de Nienke van Hichtumprijs, tweemaal de Woutertje Pieterseprijs en was genomineerd voor de Hans Christian Andersenprijs.

Leonie Biegel werkte jarenlang als regisseur en producent voor de televisie en beheert nu de rechten op de boeken van Paul Biegel. Zo verschenen de afgelopen jaren titels uit de Biegelbibliotheek met prachtige illustraties in een nieuw jasje bij Uitgeverij Gottmer en initieerde ze het Groot Biegel Sprookjesboek. 

De middag begint om 15.00 uur in Kennemer Boekhandel en is bedoeld voor volwassenen.

Datum: zondag 3 maart
Aanvang: 15.00 uur
Aanmelden: info@kennemerboekhandel.nl / 023-5251944
Entree: €10
Locatie: Kennemer Boekhandel, Kleverparkweg 3, Haarlem

Kennemer Boekhandel: Lezing: Leonie Biegel over haar vader Paul Biegel

Kennemer Boekhandel

Kleverparkweg 3
Haarlem

  • Centrum
  • 15:00 uur
  • €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu