Kennemer Leesclub over ‘De onzichtbaren’ van Frank Nellen

Kennemer Leesclub over ‘De onzichtbaren’ van Frank Nellen dinsdag 19 maart 2024 – 20:00u

Midden in de Boekenweek organiseren wij een speciale editie van de Kennemer Leesclub. We lezen De onzichtbaren van Frank Nellen.

‘De onzichtbaren is een gedurfd meesterwerk, zoals zelden vertoond in onze literatuur.’ De Limburger *****

Kiev, eind jaren tachtig. Het eens zo machtige Sovjetimperium wankelt. Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev houdt Dani’s jeugdvriend Pavel een geestdriftig betoog tegen het socialisme. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek. Zijn tocht voert hem langs zonderlinge mensen en verlaten oorden waar niemand meer iets te zeggen heeft. In gedachten keert hij terug naar de verhalen die Pavel hem vroeger vertelde. Verhalen over kosmonauten en onvermoeibare arbeiders, over de komst van een paradijs op aarde. Wat is er gebeurd? Waarom is Pavel verdwenen? En wat is er nog over van zijn dromen? Met elke stap komt Dani dichter bij de onthulling van een pijnlijke geschiedenis.

De leesclub begint om 20:00 uur en duurt ongeveer vijf kwartier. Iedereen meldt zich voor onze winkel leesclub per boek aan. Daardoor is de discussie elke keer weer anders vanwege het wisselende gezelschap. Aanmelden kan via info@kennemerboekhandel.nl / 023-5251944. Entree is 5 euro.

Datum: woensdag 19 maart
Aanvang: 20.00u
Locatie: Kennemer Boekhandel (Kleverparkweg 3, Haarlem)
Entree: €5

Kennemer Leesclub over 'De onzichtbaren' van Frank Nellen

Kennemer Boekhandel

Kleverparkweg 3
Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 uur
  • €5

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu