Lange tafels op zondag

Op 19 februari organiseren we alweer de derde aflevering van Lange Tafels op Zondag in de kapel van het Rosenstock Huessy Huis in hartje Haarlem.

Een bijeenkomst op niet-religieuze basis die een beetje doet denken aan een zondagse kerkdienst. We luisteren naar een aantal sprekers en lunchen na afloop met elkaar. Deze keer is ’twijfel is goed’ het thema.

In deze aflevering vertelt Maurice Seleky over de keuzes die hij maakt en de keuzes die het Amsterdam Museum de laatste tijd heeft gemaakt. Hoe ga je om met een stadsmuseum in een veranderende samenleving en hoe leg je met communicatie nieuwe accenten zonder je huidige publiek te verliezen?

Er is muziek, rap en spoken word van het duo Jong Volwassen en we horen een filosofische voordracht van Gustan Asselbergs waarmee we de huidige tijd kunnen duiden.

Achteraf lunchen we samen met koffie, thee, jus en hele lekkere broodjes.

Toegang inclusief lunch is €13,50 en het programma is van 10.30 tot 13.00. Let op: op telefoon en tablet wil de pop-up bij iDeal betaling wel eens blokkeren. Gebruik dan een andere betalingsmethode of reken af met iDeal via je laptop

We zouden het heel leuk vinden als jij er ook bij bent!

Ticket bestellen kan: hier

Lange tafels op zondag

Sint Jacobs Kapel

Hagestraat 10
2011 CV Haarlem

  • Centrum
  • 10:30 - 13:00 uur
  • € 13,50 incl. lunch

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu