Proefpark Kenaupark

In het monumentale Kenaupark moet je in het laatste weekend van augustus zijn voor hét nazomerfestival uit de regio. Het laatste weekend voordat de scholen weer beginnen. Een evenement met foodtrucks in de hoofdrol. Een food line-up van 30 rijdende keukens maken gezamenlijk het beste street-, soul- en comfortfood wat er op dit moment te krijgen is in NL. Van Italiaanse pizza uit de houtoven naar een Hollands frietje stoof en van een pulled porc sandwich van L’aubergine naar een vegan portie kibbeling. Alle werelddelen zijn vertegenwoordigd: van Syrië naar Mexico en van India naar Korea. Gluten- en lactosevrij, veganistisch, kort geschroeid rood vlees, toet- vooraf of sharing platters, koolhydraatarm, vleesvervangers, vis met keurmerk, lokaal geproduceerd en/of biologisch; you name it en het wordt aangeboden met meer dan 75 verschillende gerechten.

Fantastisch eten zonder lekkere dranken kan niet. En daarom dit jaar wederom een grote centrale bar met tapbier van Gulpener (enige brouwer in NL die al zijn ingrediënten uit de Benelux haalt; dat is nog eens duurzaam genieten), frisdranken & Kombucha, waters en huiswijnen. Maar ook een speciaalbierenbar met 8 speciaalbieren van Nederlandse brouwers van de tap en een wijnbar waar alle continenten vertegenwoordigd zijn, plus de traditionele scroppino’s vers en in het zicht bereid.

Foodtruckfestival in Haarlem
Kom lekker nazomeren met familie, vrienden, collega’s en buren in het mooiste park van Haarlem op 3 minuten lopen van het station. Ondertussen genieten op je eigen picknickkleed of op de blote voetjes in het gras een klein dansje (en sjansje) wagen op muziek van onze FooDieJays.

Vrijdag van 16-23 uur Zaterdag van 12-23 uur Zondag van 12-20 uur

Proefpark Kenaupark

Kenaupark

Let op: verschillende tijden op de 3 dagen
Haarlem

  • Centrum
  • 16:00 - 23:00 uur
  • Gratis toegang

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu