De Santarun; samen tegen kinderarmoede in Haarlem!

Hoera!!
Het vierde woonprojecten van Bedrijf & Samenleving is geselecteerd als één van de goede doelen van de Santa Run Haarlem, voor de negende keer georganiseerd door de Rotaryclub Kennemer Laat uit Haarlem.
Een keuken met potten en pannen voor een nieuwe woonlocatie voor vier dak -en thuisloze jongeren van Bedrijf & Samenleving!

Hoe kan jij ons helpen en bijdragen.
Loop mee, met je bedrijf, vrienden of familie en kleur de Grote Markt rood!
Santa Run
Vrijdag 15 december om 19.00 uur!
Loop je niet mee dan is het ook mogelijk om een bedrag te sponsoren.

De Santa Run is een mooie happening waar vele kerstmannen de Grote Markt rood kleuren. Groot en klein, jong en oud lopen mee om de goede doelen die zijn geselecteerd een financiële bijdrage te geven. De Santa Run is een fun run waar iedereen, getraind of ongetraind, aan kan deelnemen en van de mooie binnenstad van Haarlem kan genieten.
Bedrijf & Samenleving is dit jaar geselecteerd voor het realiseren van een keuken met potten en pannen, voor een nieuwe woongroep in Haarlem Noord!
De jongeren kunnen medio mei 2024 hun nieuwe kamer betrekken!

Meer informatie en inschrijven om mee te lopen met de 3 km of 6 km lange Fun-run of sponsoren gaat via www.SantaRunHaarlem.nl
Hiermee help je ons om vier dak en thuisloze jongeren een veilig thuis en een dak boven het hoofd waar zij gezamenlijk in de keuken kunnen koken en zichzelf van een warme maaltijd kunnen voorzien.

Met voldoende steun kan Bedrijf & Samenleving met deze financiële bijdrage een nieuwe goed uitgeruste keuken plaatsen. Want wat is een keuken zonder potten en pannen! Schrijf je dus in en doe mee!

Ps. De Santa Run is een goed doel en daardoor in bepaalde gevallen fiscaal aftrekbaar.

 

De Santarun; samen tegen kinderarmoede in Haarlem!

Grote Markt

Haarlem
2011RD Haarlem

  • Centrum
  • 19:00 - 22:00 uur
  • Goed doel!
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Bedrijf & Samenleving
Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu