Sociëteit Vereeniging: Lezing Een betere en simpeler aanpak van organiseren

SOlezingen organiseert i.c.m. De Maatschappij afdeling Haarlem en Meer een lezing van Wiko Mocking.

De inloop is om 19.30 en de aanvang van de lezing om 20.00. Daarna is er uiteraard gelegenheid om na te praten bij de borrel.

Onze bedrijven en organisaties zitten vast in een web van onzinnige processen, ondoorzichtige bureaucratie en onbegrijpelijke procedures. Waar je ook komt, overal hoor je mensen klagen. Iedereen vindt dat het simpeler kan, maar in de praktijk lukt het bijna niemand om het anders aan te pakken.

Wiko heeft een aanpak ontwikkeld waarmee je zelfs de meest vastgeroeste organisaties kunt stimuleren om te kiezen voor simpel. Hij heeft deze aanpak in de praktijk ontwikkeld en gemerkt dat het werkt. Door anders te denken en de juiste praktische stappen te zetten lukt het plotseling wel om af te rekenen met onnodige complexiteit en te kiezen voor eenvoudige oplossingen. Het resultaat? Gelukkige medewerkers en gelukkige klanten.

Deze methodiek heeft Wiko samen met veel voorbeelden in een boek beschreven dat deze maand is uitgekomen. In zijn lezing deelt hij graag de kern van deze aanpak met jullie. Ook krijgen jullie tips mee om het proces van versimpeling op te starten.

Onze samenleving en organisaties kunnen wel een gezonde dosis ’simpel’ gebruiken, vindt Wiko. Hij is blij dat hij eenvoudig is opgegroeid, maar heeft ook bij grote bedrijven als Unilever gewerkt. Vaak verbaasde hij zich over hoe moeilijk mensen, afdelingen en organisaties doen als er samengewerkt moet worden. De lessen die hij leerde over dingen simpel maken en houden deelt hij graag met anderen.

woensdag 27 maart 2024
19:30-22:00 uur

Leden en niet leden gratis

Organisatie: Jacques Koppenol
inschrijving nog 15 dagen, dat kan Hier
Er zijn nog tickets beschikbaar.

Sociëteit Vereeniging: Lezing Een betere en simpeler aanpak van organiseren

Sociëteit Vereeniging

Zijlweg 1
2013 DA Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 - 22:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu