Sociëteit Vereeniging: Spaanse wijnproeverij

Op 20 maart begint de lente…tijd voor een wijnproeverij in Spaanse sferen!

Na de kwaliteitswhisky uit het natte Schotland bezoeken we een aantal spannende wijngebieden in Noord- Spanje. Spanje, waar de lente stiekem al begonnen is! We reizen van de Atlantische Oceaan over het land naar de Middellandse Zee. Oftewel tijdens onze wijn-ontdekkingsreis gaan we van het ruige en afgelegen Galicië naar het eigenzinnige Catalonië. Ook de bekendste èn oudste wijnregio van Spanje, Rioja zullen we niet vergeten.

De lenteproeverij van 8 wijnen met bijpassende hapjes zal worden gepresenteerd door Tobias Schuijt, wijnsommelier en bekend van het Wijnpand Haarlem, samen met zijn beste wijnmakker èn smaakgenie Benjamin Boom.

Het team van So Taste nodigt je van harte uit zodat we ook samen weer een ‘wijn van de maand’ kunnen kiezen die op de kaart van de Sociëteit komt.

Inloop Heerenkamer 19.45
Aanvang proeverij 20.00.

Bent je geïnteresseerd in een lidmaatschap dan kun je op speciale uitnodiging deelnemen. Hiervoor kun je je aan te melden bij Irene van der Lubbe.

Spaanse Lente

woensdag 20 maart 2024
20:00-22:00 uur Leden: € 25,-

Organisatie: Irene van der Lubbe
Al 10 deelnemers
inschrijving nog 8 dagen
Er zijn nog tickets beschikbaar. Te bestellen: Hier

Sociëteit Vereeniging: Spaanse wijnproeverij

Sociëteit Vereeniging

Zijlweg 1
2013 DA Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 22:00 uur
  • €25

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu