Voorjaarsvakantie: Playground, spelen of voorjaarskamp.

Een middagje spelen of naar het voorjaarskamp bij Playground Haarlem

Yes! Na lang wachten is het dan eindelijk zover: Playground Haarlem is nu dan toch echt open. Hier kunnen mugjes heerlijk bouwen, spelen, speuren, vies worden en op ontdekkingstocht gaan. In de voorjaarsvakantie organiseert Playground Haarlem ook een tweedaags kamp onder begeleiding. Het kamp is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en er staan heel veel leuke activiteiten op het programma: een skippybalrace, een escape-avontuur, een bellenblaas happy hour, wasmachinevoetbal, een LEGO workshop, kindercocktails shaken, een freerun clinic, broodjes en marshmallows roosteren, dansen in de silent disco hut en nog veel meer.
Datum en tijd: In de voorjaarsvakantie is Playground Haarlem elke dag geopend van 11:00 tot 17:30 uur. De tweedaagse kampen zijn op 27 en 28 februari, 1 en 2 maart en 3 en 4 maart.
Kosten: De entreekosten zijn €5,50 voor kinderen van 1 t/m 3 jaar en €8,95 voor kinderen van 4 t/m 14 jaar (alleen PIN). Dit is inclusief beker limonade en appel. Volwassenen mogen gratis naar binnen. Het tweedaagse kamp kost €120 per kind, inclusief fruit, gezonde snacks en drinken.
Locatie: Woudplein 2A, Haarlem
Aanmelden: via deze site

Voorjaarsvakantie: Playground, spelen of voorjaarskamp.

Playground

Woudplein 2 A (Bij Ikea)
Haarlem

  • Waarderpolder
  • 11:00 - 17:30 uur
  • €5,50 en €8,95 incl limonade en appel

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu