Voorjaarsvakantie: Teylers museum (4+)

Maak je eigen rariteitenkabinet bij Teylers Museum

Mineralen, fossielen, instrumenten, schilderijen… De veelzijdige collectie van Teylers Museum is heel geschikt voor een bezoek met kleine kinderen. Je kunt er ook samen speuren door Pieter Teylers Huis. In de voorjaarsvakantie is het extra leuk in het museum. Dan staan er allerlei extra familieactiviteiten op het programma. Voor gezinnen met wat oudere kinderen zijn er bijvoorbeeld twee interactieve tekenrondleidingen waarin je fossielen (8+) of wetenschappelijke instrumenten (10+) onderzoekt. En bij de creatieve inloopworkshop Kunst & Vliegwerk kunnen mugjes vanaf 4 jaar met het hele gezin een rariteitenkabinet bouwen. Leuk voor thuis aan de muur. Vergeet niet ook even het museumcafé te bezoeken. Een heuse robot brengt daar tegenwoordig de drankjes rond.
Datum en tijd: Het museum is deze vakantie iedere dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De interactieve rondleidingen duren een half uur en zijn op 25 februari en op 1, 4 en 5 maart. ‘Fossielenfantasieën’ start om 12:30 uur, ‘Teken hoe het werkt’ om 11:30 en om 13:30 uur. De inloopworkshop ‘Rariteiten’ is op 25 en 26 februari en op 1, 4 en 5 maart van 13:00 tot 15:30 uur.
Kosten: Een bezoek aan Teylers Museum kost €15 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen van 6 t/m 17 jaar. Jongere kinderen en Museumkaarthouders mogen gratis naar binnen. De rondleidingen en de inloopworkshop zijn bij de entreekosten inbegrepen.
Locatie: Spaarne 16, Haarlem
Tickets: Tickets koop je ter plaatse of reserveer je via deze site

Voorjaarsvakantie: Teylers museum (4+)

Teylersmuseum

Spaarne 16
Haarlem

  • Centrum
  • 10:00 - 17:00 uur
  • Kinderen €2,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu