Wijn festijn in de Lichtfabriek

Wanneer is het?

Op 29 & 30 maart 2024 opent de Lichtfabriek Haarlem haar deuren voor het Wijn Festijn! De Lichtfabriek zal worden omgetoverd tot een intiem wijnfestival. Kom gezellig langs en geniet van meer dan 100 verschillende wijnen en smakelijke lekkernijen. Dat alles onder het genot van gezellige muziek.

De Lichtfabriek werd gebouwd tussen 1898 en 1904 in classicistische stijl met duurzame materialen en prachtige details. Het pand was onderdeel van het gebouw aan het Spaarne waar elektriciteit en gas geproduceerd werd. Zo werden in het nu gezellige Oliehuis de transformatoren gevuld met verse koel olie en in de monumentale Turbinehal draaiden de turbines die Haarlem van elektriciteit en licht voorzagen.
Dit historische gebouw dat ooit fungeerde om de regio te voorzien van elektriciteit, zal nu jullie voorzien van meer dan 100 verschillende wijnen, heerlijke lekkernijen en gezellige muziek!
🥂 𝐖𝐢𝐣𝐧 🥂
🍷 The Harlem Social Club
🍷 De Wijn Galerij
🍷 Wine Unplugged
🍷 2 Island Wines
🍷 De Cavakoning
🍷 On Wine
🍷 Baltazar
🍷 ………….
🍽 𝐂𝐮𝐥𝐢𝐧𝐚𝐢𝐫 🍽
🇮🇩 Asli Indonesia
🫕 Gastronomade
🧀 Fromagerette (kazen en charcuterie)
🦪 De oestermannen

Tijden

Vrijdag 29 maart: 16:00 – 00:00 uur
Zaterdag 30 maart: 14:00 – 00:00 uur

Tickets vanaf €15 te bestellen: Hier

Wijn festijn in de Lichtfabriek

Lichtfbriek

Energieplein 73
2031 VN Haarlem

  • Waarderpolder
  • 14:00 uur
  • €15

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu