Zing mee in Grootkoor Haarlem met Henk Poort

In de maand maart starten de uitgebreide koorrepetities van Grootkoor Haarlem. Een bijzonder koorproject met als afsluiting een concert op zondagmiddag 26 mei in de grote zaal van het PHIL Haarlem. Deze klassieke concertzaal is onder andere bekend van het tv-programma Maestro. Solistische medewerking zal verleend worden door de bekende zanger Henk Poort.

Dit nieuwe Grootkoor wordt maar liefst het twaalfde Grootkoor in Nederland en wordt georganiseerd door Grootkoor Projecten. Er zal de komende maanden vier keer worden gerepeteerd o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Zij dirigeren al vele jaren de Grootkoren en op projectbasis zingen in een koor is nog steeds een geweldig succes.

Begrip

Inmiddels zijn de Grootkoren een begrip in Nederland. Ze groeien nog altijd door. Zingen is niet alleen leuk, maar is ook goed voor onze gezondheid. Het verbindt en houdt je fit. Het nieuwe Grootkoor is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. De koorrepetities zullen plaatsvinden op zaterdagmiddag 2 maart, 23 maart, 20 april en 18 mei en worden gehouden in het PHIL, Lange Begijnestraat 11 in Haarlem, van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Het repertoire zal bestaan uit bekende koorwerken en musicalfragmenten. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen deelnemers de koormuziek & studie-CD/Mp3, zodat ook thuis gestudeerd kan worden.

Henk Poort

De Nederlandse opera- en musicalzanger Henk Poort verwierf bekendheid door zijn rollen in Les Misérables, The Phantom of the Opera en Anatevka. Een paar jaar geleden maakte Henk Poort– samen met Floor Jansen – furore in het programma ‘Beste Zangers’. Hun versie van het duet uit The Phantom of the Opera maakte een diepe indruk. Henk Poort heeft een stem met een ongelofelijke power en hoogte om koud van te worden. Wat een stem en wat een uitstraling! Het concert zal plaatsvinden op 26 mei in het PHIL Haarlem.

Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden in de schitterende concertzaal van het PHIL met Henk Poort, iedere enthousiaste zanger of zangeres kan zich inschrijven. Voor meer informatie over het Grootkoor en inschrijving, kunt u terecht op deze site  of mail naar zing@grootkoor.nl. Meld u nu aan!

Zing mee in Grootkoor Haarlem met Henk Poort

PHIL

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 18 mei
  • 14:00 - 17:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Haarlem brede activiteiten
Phil Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu