Festival Haarlemse Dichtlijn

Hemelvaartsdag is de dag van het poëziefestival van de Haarlemse Dichtlijn. Er is plaats voor 100 deelnemers en iedereen mag meedoen!

Het programma voorziet in een parallelle programmering over drie ronden. Als deelnemer kun je maximaal aan twee rondes meedoen, daarnaast ben je vrij om naar anderen te luisteren. Deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving. Er wordt niet geselecteerd, maar wel geprogrammeerd. Voor het publiek stellen we podia samen met een gevarieerd tiental. De toegang is gratis.

Van elke deelnemende dichter wordt er een nieuw gedicht opgenomen in de festivalbundel die voor deze gelegenheid wordt gepubliceerd. Alle bezoekers roepen we op deze bundel te kopen voor het luttele bedrag van 12 euro om daarmee het festival financieel te steunen en een mooie herinnering mee naar huis te nemen. De deelnemende dichters krijgen een exemplaar gratis als dank voor hun voordracht.

Voor het gratis bezoeken van het festival is een nul-euro-ticket nodig. Dat bestel je hier. Je kunt de Haarlemse Dichtlijn financieel steunen door de festivalbundel aan te schaffen voor je jezelf en/of als cadeautje voor anderen.

Donderdag 18 mei, 13.00-16.30 uur  Het Verhalenhuis

 

Festival Haarlemse Dichtlijn

Het Verhalenhuis

Van Egmondstraat 7
2024 XL

  • Noord
  • 13:00 - 16:30 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Haarlemse Dichtlijn
Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu