Poëziekaravaan

Het woord waart door Kennemerland. Op zaterdag 28 januari, midden in de Poëzieweek, pendelt de Haarlemse Dichtlijn tussen Bredero Boeken in Santpoort (13.30 uur), Boekhandel Blokker in Heemstede (15.00 uur) en de Kennemer Boekhandel in Haarlem-Noord (16.00 uur). Bij alle drie de boekhandels zal de poëzie klinken. In totaal nemen veertien dichters deel aan deze activiteit.

De Poëzieweek start op donderdag 26 januari. Bij aanschaf van poëzie voor het bedrag van 12,50 euro of meer, ontvang je van de boekhandelaar het gratis Poëzieweekgeschenk over vriendschap cadeau, geschreven door Hester Knibbe en Miriam Van hee.

Rogier Cornelisse en Marten Janse trappen af met een tweetal dichters in Santpoort-Noord en vervolgen hun tournee in Heemstede met drie andere dichters. Anneruth Wibaut en Peer van den Hoven nemen het stokje over in Haarlem-Noord waar een compleet elftal aan dichters optreedt. Naast eigen werk zullen sommige dichters ook een klassiek gedicht voordragen dat ooit aanleiding was om zelf gedichten te gaan schrijven.

Wees welkom! De toegang is gratis.

Poëziekaravaan

Kennemer Boekhandel

Kleverparkweg 3
2023 CA Haarlem

  • Centrum
  • 16:00 - 17:00 uur
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlemse Dichtlijn

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu