Dans, dans²

Houd je van dansen en lijkt het je leuk om dit samen met andere mensen uit de buurt te gaan doen? Doe mee en word onderdeel van een dansvoorstelling vol spel, muziek en (moderne) dans. Uiteraard op jouw eigen wijze en in jouw eigen tempo. We starten in februari in Schalkwijk!

Hoe gaat het in zijn werk?
Meld je aan voor Dans, dans². Iedereen is welkom: jong & oud, met of zonder rolstoel/rollator. In zeven bijeenkomsten werk je toe naar een eindpresentatie. Tijdens de repetities creëer je eigen dansmateriaal aan de hand van opdrachten van de choreograaf van Danstheater VOS. Tijdens de repetities repeteren er ook twee professionele dansers mee. Je hoeft geen danservaring te hebben om mee te doen. Alleen enthousiasme telt. We werken toe naar een eindpresentatie in Schalkweide. Bewoners van het woonzorg-centrum, vrienden, familie en andere geïnteresseerden zijn daarbij van harte welkom. Vind je zeven keer misschien te veel? Laat het vooraf weten dan kijken we naar de mogelijkheden. Ben je benieuwd of dit iets voor je is? Kom dan naar de gratis proefles. Je bent van harte welkom op dinsdag 7 februari tussen 14.00 en 15.30 uur bij Schalkweide.

Foto: Moon Saris

 

Dans, dans²

Schalkweide

Floris van Adrichemlaan 15
2035 VB Haarlem

  • Schalkwijk
  • 14:00 - 15:30 uur
  • € 28.- in totaal voor 7 lessen
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Hart Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu