Hart: Proefles Intuïtief tekenen, schilderen, boetseren

Geef je creativiteit de ruimte en vertrouw op je gevoel. Leer jezelf uitdrukken met diverse materialen.

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? Wil je je graag leren uitdrukken in diverse teken- en schildertechnieken en in klei? Dan is de cursus intuïtief tekenen, schilderen en boetseren echt iets voor jou.

Artistieke aanleg of ervaring zijn niet van belang. Alles wat je nodig hebt, is de wens om je creativiteit te ontplooien en je gevoel te laten spreken. Laat je gedachten los en vertrouw op je handen. Kies de kleuren en vormen die je aanspreken en verwonder je over wat er ontstaat onder je handen. Neem de vrijheid om te spelen met het materiaal en het thema. Leef je uit!

Tijdens de cursus leer je hoe je bepaalde materialen kunt gebruiken, zoals soft pastelkrijt, oliepastel, houtskool, klei, acrylverf en aquarelverf, maar het is geen ‘gewone tekencursus’ waarin je technisch goed leert tekenen en schilderen.

Het tekenen en schilderen werkt als middel om je gevoel te laten spreken en te leren vertrouwen op je intuïtie. Je creativiteit krijgt hierbij alle ruimte, en er ontstaan dan ook vast heel bijzondere creaties, die je inzicht bieden in wat er in je onderbewustzijn speelt.

Aantal lessen 1
Leeftijd vanaf 18 jaar

  • Op vrijdag 12 januari kun je een proefles volgen (€20,-) om te kijken of deze cursus iets voor je is. Opgeven voor de proefles kan: Hier
  • De cursus start op vrijdag 19 januari en loopt door tot 26 april. Er zijn 13 lessen in totaal. Er is geen les op 2 februari en 23 februari.

Hart: Proefles Intuïtief tekenen, schilderen, boetseren

Hart

Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

  • Centrum
  • 10:00 - 11:45 uur
  • €20

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Hart Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu