Kunst van het tweede leven

Heb jij kleding met een verhaal of met een mooie herinnering? Een kledingstuk van jezelf of van een dierbare, wat niet meer gedragen wordt maar waar je geen afstand van kunt doen? Maak er iets moois en unieks van wat letterlijk & figuurlijk jou of een dierbare tijdens de winter liefdevol zal verwarmen.

In een periode van 6 weken ga je herinneringen verwerken in een deken of wandkleed. We gebruiken de pixel-techniek, waarbij je werkt met verschillende stoffen in vakjes. Tijdens de bijeenkomsten leer je tot een ontwerp te komen en te kijken naar kleurcombinaties. We gaan we met elkaar aan de slag in een gezellige omgeving.

Je krijgt tijdens de les ondersteuning, zodat je thuis verder kunt werken. Naast de kleding & stoffen die je zelf meeneemt is er ook materiaal op voorraad wat gebruikt mag worden. Neem je eigen naaimachine mee als je dit hebt. Heb je geen naaimachine? Geen probleem, je kan ook met de hand werken.

 

Kunst van het tweede leven

Johan Limpershof

Johan Limpersplantsoen 44
2025EJ Haarlem

  • Noord
  • 12:30 - 15:00 uur
  • 60
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Hart Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu