Moderne dansvoorstelling V(i)erlangen

De afgelopen weken hebben een aantal Haarlemse ouderen met elkaar gedanst. Hiervan was op dinsdag 4 april een eindpresentatie. Op dinsdag 16 mei wordt eerst de korte film vertoond die gemaakt is van deze voorstelling.

Daarna kijken we gezamenlijk naar de dansvoorstelling V(i)erlangen van Danstheater VOS. Een zeer dynamische energieke voorstelling met een vrolijke noot. Danstheater VOS bestaat uit dansprofessionals met jarenlange ervaring als podiumkunstenaar en docent. Deze voor-stelling gaat over verlangen naar contact, naar elkaar en naar aanraking; het verlangen naar een ander terwijl je vast zit in je eigen ruimte en hoe breek je daar dan uit? Tijdens de voor-stelling zal er veel interactie zijn met het publiek op een ongedwongen manier. Interactie tijdens de voorstelling wordt gestimuleerd door voorafgaand samen op te warmen.

Praktisch informatie

Datum en tijd: dinsdag 16 mei van 14.00 uur tot ca 15.30 uur
Locatie: Restaurant Schalkweide, Floris van Adrichemlaan 15
Toegang: gratis

Moderne dansvoorstelling V(i)erlangen

Schalkweide

Floris van Adrichemlaan 15
2035 VB Haarlem

  • Schalkwijk
  • 14:00 - 15:30 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Hart Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu