Muzieksessies Slacht-kracht

Slacht-kracht is een muziekproject voor volwassenen die te maken hebben met psychische problematiek. Wil je samen met anderen muziek maken? Doe gratis mee met Slacht-kracht in Haarlem Oost. Onder begeleiding van een ervaren muziekcoach ga je samen improviseren en muziek maken! Doe mee met de gratis proefles van 8 februari in het Slachthuis.

Wat ga je doen?
We gaan aan de slag met het creëren van ritmes en melodieën waarbij we gebruikmaken van onze stem, muziekinstrumenten en ons lijf. Zo ontstaat geleidelijk aan geheel nieuwe muziek! We hebben allerlei instrumenten voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen instrument meenemen. De basis van de sessies is improviseren in een groep, het zijn dus geen muzieklessen waarbij de focus ligt op het leren bespelen van een nieuw instrument.

Het maakt niet uit of je wel of geen muzikale ervaring hebt: iedereen is welkom om mee te doen. Het belangrijkste is dat je zin hebt om gezamenlijk op een ontspannen manier te werken aan je muzikale, sociale en persoonlijke ontwikkeling. Onder leiding van muziekcoach Niek Stronks werk je in 12 sessies toe naar een muzikale afsluiting in een groep van ca. 15 andere deelnemers.

De lessen worden georganiseerd door Roads en Hart. Roads richt zich op de re-integratie van mensen met psychiatrische problematiek. Hart zet zich in om culturele en creatieve ontwikkeling mogelijk te maken voor alle inwoners van de regio Zuid-Kennemerland.

Benieuwd of het wat voor je is? Kom naar de gratis proefles.

Gratis Proefles
Donderdag 8 februari 15.00 – 17.30 uur
Slachthuis, Rockplein 6, Haarlem Oost

Start 12 sessies vanaf 15 februari
De lessenreeks van 12 lessen start vanaf 15 februari.

Kosten
Gratis na intake met Arthur Kleintjens

Aanmelden of meer informatie
Arthur Kleintjens
E-mail: arthur.kleintjens@roads.nl
Tel: 06 10 06 54 35

Muzieksessies Slacht-kracht

Slachthuis

Rockplein 6
2033KK Haarlem

  • Centrum
  • 15:00 - 17:30 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Hart Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu