NAH-café

Binnenkort vindt het NAH-Café weer plaats. Hiervoor nodigen wij mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun mantelzorgers uit.
Tijdens deze bijeenkomst zal het thema ‘Wie zorgt er voor de mantelzorger?’ besproken worden. Mantelzorgers bieden zorg en hulp aan een naaste met hersenletsel. Dat gaat meestal vanzelf. Toch komt er heel wat bij kijken als de zorg langdurig en intensief is. Tandem is een organisatie die mantelzorgers ondersteunt in de breedste zin van het woord. Ze komen graag vertellen welke mogelijkheden er zijn voor mantelzorgers om ondersteuning te krijgen.

Voor wie?
Het NAH-Café is bedoeld voor mensen met hersenletsel van 45 jaar en ouder woonachtig in Haarlem en omgeving en/of een naaste die voor iemand zorgt met hersenletsel.

Waar?
Het NAH-Café zal plaatsvinden in de Janskliniek in Haarlem. Adres: Jansstraat 36. Wanneer u met de auto komt, is er een betaalde Park Bee parkeergarage onder het gebouw. Wanneer er plek is kunt u ook in de straat (betaald) parkeren.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst? Aanmelden kan via noordholland@hersenletsel.nl tot en met woensdag 15 maart 2023.

NAH-café

Janskliniek Regentenkamer

Jansstraat 36
2011RT Haarlem

  • Centrum
  • 14:00 - 15:30 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Hersenletsel Noord Holland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu