Netwerklunch Herstelacademie Haarlem en Meer voor Sociaal Wijkteams

Beste Jobcoaches, Trajectbegeleiders/coaches en IPS-ers van Haarlem, Haarlemmermeer, Velsen en Zandvoort.

De Herstelacademie nodigt je graag uit voor een lunch op maandag 6 februari. Het lijkt ons leuk en zinvol om op deze manier nog wat nader kennis te maken zodat nog meer mensen met een psychische en/of verslavingskwetsbaarheid ons weten te vinden. Zij kunnen dan met behulp van ons programma werken aan hun herstel. Ook mensen met psychosociale en maatschappelijke problemen zijn zeer welkom. Misschien heb jij voor ons ook nog tips wat wij kunnen betekenen voor de mensen die jij ondersteunt.

Het woord ‘Herstelacademie’ zegt het al: bij ons wordt gewerkt aan herstel. Voor ons houdt herstel in dat het je langzaamaan weer lukt om je leven zo in te richten dat het voor jou fijn en zinvol is. Onze cursisten/deelnemers herkennen veel van elkaar in elkaars verhalen en dat geeft hoop, troost, steun en kracht.
Het werken aan herstel doen wij bij de Herstelacademie door het aanbieden van educatie, zelfhulp en peer support. Peer support wil zeggen dat iedereen die bij de Herstelacademie werkt, zelf ook te maken heeft (gehad) met een psychische en/of verslavingskwetsbaarheid. Het is een plek vóór en dóór elkaar.

Netwerklunch Herstelacademie Haarlem en Meer voor Sociaal Wijkteams

Herstelacademie Haarlem en Meer

Leonardo Da Vinciplein 73
2037 RR Haarlem

  • Centrum
  • 13:00 - 15:00 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Herstelacademie Haarlem en Meer

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu