Skills 2 Job – Topic: Je motivatiebrief

Het antwoord op al je vragen over werk zoeken én werk vinden.
Hoe werkt het?
Tijdens dit evenement ga je onder het genot van een kop koffie of thee met je collega werkzoekers aan de slag om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Elk evenement staat in het teken van een van de vijf belangrijke thema’s die te maken heeft met werk vinden:

je cv
je LinkedInprofiel
je motivatiebrief
het kennismakingsgesprek
jouw skills, je professionele aanpak

Tijdens een skills 2 Job event ga je met elkaar in gesprek over het thema. Zo geef je elkaar feedback op je cv’s of test je hoe je pitch klinkt. Je doet inspiratie op voor antwoorden op die altijd lastige vragen tijdens een sollicitatiegesprek of je helpt elkaar aan de juiste, passende woorden voor je Persoonlijke Professionele Profiel.
Deze Skills 2 Job heeft als thema: Je motivatiebrief
Voor dit evenement neem je (een opzet van) een van je motivatiebrieven mee.
Je krijgt en geeft feedback op elkaars brief en we gaan met elkaar in gesprek over slimme tips, handigheidjes en overwegingen om je brief zo krachtig te maken dat je je kans beduidend vergroot om uitgenodigd te worden op een kennismakingsgesprek.
Gratis?
Je betaalt met sociaal kapitaal. Dat wil zeggen dat je je kennis en tips deelt en actief meedenkt met de anderen. En je kop koffie of thee? Die is voor je eigen rekening.
Deze Skills 2 Job vindt plaats bij Turquoise in Haarlem.

Extra
Tijdens elk Skills 2 Job event zijn er altijd vacatures die verrijkt zijn met een Skills©Finder profiel. Op een Skills©Finderprofiel staan persoonlijke talenten en skills, waardoor je direct ziet welk type mens er voor de vacature gezocht wordt. Past het type mens bij jouw eigen Persoonlijke Professionele Profiel? Dan geeft de Skills©Finder je extra woorden die je kunt gebruiken in je brief of gesprek om daarmee je kans om aan tafel te komen te vergroten en die baan te krijgen.

Heb je zelf een vacature waar je over twijfelt? Laat die dan tijdens Skills 2 Job scannen op nieuwe mogelijkheden.

Skills 2 Job is Samen Sterk. We hebben dan wel geen baan voor je, we helpen je wel er een te vinden!
 

Skills 2 Job – Topic: Je motivatiebrief

Turquoise

Pr. Beatrixplein 51-53
2011AV Haarlem

  • Centrum
  • 09:30 - 11:30 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Het Is Netwerken

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu