Skills 2 Job – Topic: ChatGPT

Het antwoord op al je vragen over werk zoeken én werk vinden.
Skills 2 Job, hoe werkt het?
Tijdens dit evenement ga je onder het genot van een kop koffie of thee met je collega werkzoekers aan de slag om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
Deze Skills 2 Job heeft als thema: ChatGPT als hulpmiddel bij solliciteren
We hebben het tijdens deze speciale editie met elkaar over de inzet van ChatGPT. Gebruik jij het al voor je sollicitatiebrief of je cv? Of heb je nog geen idee hoe het werkt.
We gaan met zowel ervaringsdeskundigen als nieuwelingen op dit gebied met aan het werk om te kijken hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt. Zodat jij deze toepassing handig kunt inzetten in je sollicitatieactiviteiten en daarmee je kans op die leuke baan beduidend vergroot.

Neem vooral je laptop of ander device mee, zodat je direct aan de slag kunt.
Gratis?
Je betaalt met sociaal kapitaal. Dat wil zeggen dat je je kennis en tips deelt en actief meedenkt met de anderen. En je kop koffie of thee? Die is voor je eigen rekening.
Deze Skills 2 Job vindt plaats in het Delicafé van de Koepel in Haarlem
Extra
Tijdens elk Skills 2 Job event zijn er altijd vacatures die verrijkt zijn met een Skills©Finder profiel. Op een Skills©Finderprofiel staan persoonlijke talenten en skills, waardoor je direct ziet welk type mens er voor de vacature gezocht wordt. Past het type mens bij jouw eigen Persoonlijke Professionele Profiel? Dan geeft de Skills©Finder je extra woorden die je kunt gebruiken in je brief of gesprek om daarmee je kans om aan tafel te komen te vergroten en die baan te krijgen.

Elk evenement staat in het teken van een van de vijf belangrijke thema’s die te maken heeft met werk vinden:

je cv
je motivatiebrief
jouw skills, je professionele aanpak
het kennismakingsgesprek
je LinkedInprofiel

Tijdens een skills 2 Job event ga je met elkaar in gesprek over het thema. Zo geef je elkaar feedback op je cv’s of test je hoe je pitch klinkt. Je doet inspiratie op voor antwoorden op die altijd lastige vragen tijdens een sollicitatiegesprek of je helpt elkaar aan de juiste, passende woorden voor je Persoonlijke Professionele Profiel.

Heb je zelf een vacature waar je over twijfelt? Laat die dan tijdens Skills 2 Job scannen op nieuwe mogelijkheden.
Skills 2 Job is Samen Sterk. We hebben dan wel geen baan voor je, we helpen je wel er een te vinden!
Meld je nu aan: https://www.hetisnetwerken.nu/events/skills-2-job-topic-chatgpt-2402/

Skills 2 Job – Topic: ChatGPT

De Koepel (DeliCafé)

Koepelplein 1E
2031 WL Haarlem

  • Centrum
  • 17 mei
  • 09:30 - 11:30 uur
  • € 0,00
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Het Is Netwerken

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu