Skills 2 Job

De ontmoetingsplek waar vacatures en werkzoekers elkaar persoonlijk treffen.

Wat is Skills 2 Job

Je vindt er vacatures die verrijkt zijn met persoonlijke talenten en skills*, waardoor je direct ziet welk type mens er gezocht wordt.

Je laat er een vacature waar je over twijfelt, scannen op nieuwe mogelijkheden.

Je ontdekt en leert er woorden te geven aan je eigen skills, je vaardigheden en talenten, zodat je die eenvoudig kunt matchen met de vacatures.

Je krijgt én geeft er tips aan je collega werkzoekers.

Hoe werkt het
Skills 2 Job strijkt twee keer per maand neer op diverse sfeervolle plekken in Haarlem. Je neemt je laptop of pen en papier mee en onder het genot van een kop koffie of thee ga je met je collega werkzoekers aan de slag; je scrolt door de vacatures, schrijft je motivatiebrief, update je cv of belt voor meer informatie over een vacature. Je overlegt met elkaar, vraagt een tip over je cv of geeft een suggestie voor een pakkende afsluiting van een motivatiebrief.

Gratis?
Je betaalt met sociaal kapitaal. Dat wil zeggen dat je je kennis en tips deelt en actief meedenkt met de anderen. En je kop koffie of thee? Die is voor je eigen rekening.

Zij hebben de vacatures.

Jij jouw skills.

Wij maken de match.

 

*met behulp van de door ons ontwikkelde ©SkillsFinder

                                                     Aanmelden

Skills 2 Job
Actief

Skills 2 Job

Turquoise

Pr. Beatrixplein 51-53
Haarlem

  • Centrum
  • 09:00 - 11:00 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Het Is Netwerken

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu