Stress over geld? Hulp voor jongeren.

Heb jij ook wel eens stress over geld? En wil je dan wel een coach om je te helpen?

Vanaf je 16e jaar krijg je serieus te maken met geldzaken. En vanaf je 18e krijg je nog meer verantwoordlijkheden en verplichtingen. Denk maar eens aan je telefoonabonnement zelf betalen, je zorgverzekering uitzoeken en zorgtoeslag aanvragen. En wat dacht je van een studiefinanciering regelen, een lening aangaan, een verzekering afsluiten en op jezelf gaan wonen?

Meer grip op je money

Hoe zorg je ervoor dat je elke maand uitkomt met je geld en nog wat overhoudt om andere, leuke dingen te doen? En hoe houd je overzicht over je administratie?

Vrijwilligers van Humanitas Get a Grip staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Het doel van de hulp is ervoor te zorgen dat jij je geldzaken helemaal op orde krijgt en er zelf mee verder kunt. En dat je overzicht krijgt over je verplichtingen en je administratie. Samen zoeken jullie naar een oplossing bij een betalingsachterstand of als je geldzaken uit de hand dreigen te lopen. En samen zorg je ervoor dat je elke maand weet wat er binnenkomt en wat er uit gaat.

Aarzel niet maar neem contact op!

Contact

CoördinatorPieter Menger

Stress over geld? Hulp voor jongeren.

  • Centrum
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Het Open Huis

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu