HERSTEL YOGA IN HAARLEM

De diagnose kanker, een behandeltraject en de periode daarna, kan een ingrijpende periode in je leven zijn. Te midden van alle turbulentie kan Herstel Yoga een ankerpunt voor je zijn. Herstel Yoga is een veilige vorm van yoga, speciaal ontwikkeld voor mensen met of herstellende van kanker.

In Herstel Yoga oefen je met yoga houdingen, kalmerende ademtechnieken, meditatie, mindfulness, compassie en ontspanning. Al deze onderdelen van yoga helpen je om lichaam en geest meer in balans te brengen en te ontspannen.

De oefeningen zijn gericht op het versterken van het zelf-herstellend vermogen en het verminderen van mentale klachten. De oefeningen kunnen je ook helpen om te gaan met bepaalde behandelingen of pijn. Zo kan herstel-yoga de kwaliteit van leven verbeteren. Ook mensen die na behandeling niet meer beter worden, kunnen veel baat hebben bij Herstel Yoga om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Na een Herstel Yogales is er als je dat wilt, gelegenheid om met elkaar na te praten en ervaringen uit te wisselen. Na de les is het ook mogelijk een kop koffie of thee te drinken in de huiskamer.

HERSTEL YOGA IN HAARLEM

Ipsohuis

Leonardo Da Vinciplein 73
Haarlem

  • Schalkwijk
  • 25 april
  • 10:00 - 11:15 uur
  • Kostenloos

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

IPSO Huis Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu