Wereldkankerdag 2024

Open dag

Rond Wereldkankerdag (4 feb) organiseert IPSO Huis Kennemerland in Haarlem een Open Dag en wel op donderdag 8 februari. Tussen 10.00 – 16.00 uur ben je van harte welkom in ons Centrum voor Leven met en na Kanker. Kanker heeft een enorme impact en daarom bieden wij zorg en ondersteuning voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker, hun naasten of nabestaanden.

Naast een luisterend oor, staat de koffie en thee voor je klaar en vertellen we graag over ons uitgebreide activiteitenprogramma. Op deze speciale dag bieden we bovendien gratis Mindful Yoga lessen om 13.30 uur en 14.30 uur. Onze ervaren docenten Christel en Anne hebben een introductie yogales voorbereid, gebaseerd op Restorative Yoga met invloeden van Yin Yoga en Yoga Nidra. Na de les ervaar je natuurlijke rust en ontspanning, die nog lang na zal werken. Live piano muziek tijdens de yogalessen maakt deze middag extra bijzonder. Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en introducees zijn uiteraard van harte welkom!

Wereldkankerdag 2024

IPSO Huis Kennemerland - Haarlem Schalkwijk

Leonardo Da Vinciplein 73
2037 RR Haarlem

  • Centrum
  • 10:00 - 16:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

IPSO Huis Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu