Jansstraat 33: Expositie Haarlemse Kunstenaars

EXPOSITIE HAARLEMSE KUNSTENAARS

1 juni 2024 – 29 juni 2024
09:00 – 21:00

Otto Moison

Vanuit zijn kijk op de wereld gaat de voorkeur van Otto uit naar “straatfotografie”. Dat betekent dat hij graag mensen vastleg in hun “zijn”, zoals hij ze ontmoet of op afstand aanschouwt. Maar het woord “straat” is uiteraard een te beperkte weergave van de omgevingen die hij doorkruist. Ook landschappen, gebouwen of andere bijzondere objecten vragen zijn aandacht. Daarnaast kan hij als Haarlemmer er ook niet aan voorbijgaan om vanuit diverse invalshoeken deze stad vast te leggen.

Herbert Immer Willems

Het centrale thema van Herbert zijn werk is de door hem zogenoemde ‘heemkeer’: een gevoel van thuiskomen, van terugkeren naar een plek waar balans, heelheid en harmonie overheersen en waar verdeeldheid, conflict en verlatenheid uitgebannen zijn. Plekken waar we allemaal naar verlangen en zouden willen zijn. Plekken waar we allemaal op een of andere manier ook ‘verborgen herinneringen’ aan hebben!

Christel Bouwmeester-Wassenaar

Christel tekent voornamelijk stadsgezichten en slaat daarin bruggen tussen heden, verleden en fictie. De perceptie van de geest met betrekking tot waarneming en beleving is een gegeven dat ze graag onderzoekt; conceptueel en veelal in serie. In haar liefde voor de stad Haarlem heeft ze zich voor deze serie laten leiden door iconische bouwwerken uit de 16de eeuw.

Jansstraat 33: Expositie Haarlemse Kunstenaars

Jansstraat 33

Haarlem

  • Centrum
  • 13 juni
  • 09:00 - 21:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Jansstraat33

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu