Jubileumfeest KBO Haarlem

In het kader van het 70-jarig bestaan van KBO Haarlem houden we op 12 oktober een groot jubileumfeest!

09:30 Kerkzaal open.

10:00 Eucharistieviering o.l.v. pastor Dick Duyves, m.m.v. het koor Con Amore onder begeleiding van Ben Kamer.

Vanaf 11:00 Welkom aan deelnemers die vanaf nu aan het feest willen deelnemen. Kom dan niet eerder en verstoor de viering van de eucharistie niet! Toegang vanaf 11:00 uur. Koffie met wat lekkers. Onze geweldige en zorgzame gastvrouwen voorzien ons deze gehele dag van allerlei lekkernijen. Toespraak door Marjo Wolse-de Weijze, voorzitter. Samenzang van het lustrumlied van Marianne Mathijssen op de melodie van ‘Het is uit het leven gegrepen…’.

12:30–13:30 De lunch wordt u aangeboden.

Vanaf 13:30 Optreden van Shantykoor VOC uit Vijfhuizen. Het koor bestaat uit een vriendenclub van ca. 50 man en aan het roer staat dirigente Ingrid Prins. Twee van de zes accordeonisten zijn dames. We gaan met z’n allen aan boord en zingen samen het hoogste lied op de roerige zee. Uitreiking van de prijzen aan de drie winnende foto’s van de fotowedstrijd. Deze zullen in de komende Aandacht van oktober gepubliceerd worden. Genieten van een aangeklede borrel.

15:30 Afsluiting met een wervelende loterij.

Aanmelden verplicht: tot uiterlijk zaterdag 8 oktober bij Joke van Galen, 023-5406988 of Lia Burger, 023-5331797.

 

Jubileumfeest KBO Haarlem

Moeder van de Verlosserkerk

Prof. Eijkmanlaan 48
2035 XB Haarlem

  • Schalkwijk
  • 10:00 uur

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

KBO-PCOB

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu