Tekenen bij de Kunstmug Voor 9- en 9+

De lesperiode loopt altijd tot de eerst volgende vakantie. Iedere tekenles duurt 60 minuten. De lessen van de 9+ les duren 90 minuten.

Meedoen in één van de tekenles groepen kost € 10,- per les x het aantal lessen dat de lesperiode telt.

Meedoen in één van de 9+ groepen kost € 12,50 per les x het aantal lessen dat de lesperiode telt + €10,- voor het schetsboek (kinderen die eerder mee hebben gedaan werken gewoon verder in hun schetsboek).

PROEFLES
Lijkt het je leuk, maar weet je het nog niet zeker? Doe dan 2 proeflessen. Na de 2e keer geef je door of je blijft of dat je stopt. De proeflessen zijn niet gratis, ze kosten €10,- net als een gewone les, alleen zit je niet meteen vast aan 8 lessen en mag je een paar keer uitproberen hoe je het vindt. Na de 2e les hoor ik graag of je wel of niet doorgaat. Stop je, dan betaal je voor de 2 lessen die je meegedaan hebt, ga je door dan zie ik je de week erna gezellig weer en betaal je dan voor het hele blok.

PROEFLES
Lijkt de tekenles je leuk, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Doe dan 2 proeflessen. Na de 2e keer geef je aan of je op les blijft of dat je stopt. De proeflessen zijn niet gratis ze kosten evenveel als een gewone les, alleen zit je niet meteen vast aan een hele serie lessen en mag je een paar keer uitproberen hoe je het vindt. Na de 2e les hoor ik graag of je wel of niet doorgaat. Stop je, dan betaal je voor de 2 lessen die je hebt mee gedaan, ga je door dan zie ik je de week erna gezellig weer en betaal je dan voor het hele blok (dat is het aantal weken tot de eerstvolgende schoolvakantie).

Je kunt een afspraak maken voor proeflessen door het formulier hieronder in te vullen. Check eerst even op het Lesrooster of er plek is in de groep van je keuze! Op de woensdag zijn er nog een paar plekjes tussen 13.00 uur en 15.15 uur

Kunstmug, Generaal Spoorlaan 136, 2025 ND HAARLEM

Opgeven kan: via deze link

Tekenen bij de Kunstmug Voor 9- en 9+

Kunstmug

Generaal Spoorlaan 136
2025 ND Haarlem

  • Noord
  • 24 april
  • 13:00 uur
  • €10 en €12.50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Kunstmug

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu