Avond vol Post Punk Bands in het Patronaat

Het Haarlemse muzieklabel Geertruida presenteert een avond vol met de niet te missen post-punk-bands van de toekomst. Het spits wordt afgebeten door Abdomen, drie eigenwijze Friezen die genres niet belangrijk vinden maar oordoppen wel. Liveshows zijn energiek, buitensporig, chaotisch en ondefinieerbaar maar vooral puur en hard. Fix Everything weet post-punk te combineren met onrustige psychedelia, sludge en hardcore. Volgens critici een beestachtige en trippy band die zelfs iets occults en verontrustends in hun muziek weet te brengen.

De avond eindigt met Diemen Sniep, een rockband uit Luik onder leiding van multi-instrumentalist Chad Levitt. Geïnspireerd door genres als noise rock, post-rock en post-punk maar dan met vleugje elektronica. De Walloniërs brachten in 2021 hun debuutalbum ‘Life Without Adrenaline’ uit, maar hebben al beloofd snel met nieuwe muziek te komen. De avond wordt compleet gemaakt met een dj-set van Bad Mommy.

Toegang is gratis.

woensdag 25 jan 2023
Stage 3
Deuren: 20:00 uur
Start: 20:30 uur

Avond vol Post Punk Bands in het Patronaat

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:30 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu