Codarts Concert: Karisma Quartet

De Pletterij organiseert samen met Codarts Rotterdam, hogeschool voor de kunsten, afdeling World Music and Dance, een serie studentenconcerten in het seizoen. Vijf keer per jaar biedt de Pletterij het podium aan ensembles met de meest getalenteerde muzikanten. Verwacht een staalkaart van de verschillende richtingen: flamenco, tango, Turks, Indiaas, latin.

KARISMA QUARTET
Karisma is begin 2020 opgericht door vier muzikanten met verschillende muzikale en culturele achtergronden. Ze spelen hun eigen composities. Met flamencomuziek als harmonische basis ontleent Karisma aan het jazzidioom en verwerkt ritmische motieven uit Cubaanse en Latijns-Amerikaanse muziek. Het combineert de Andalusische elegantie van de flamencogitaar met de dramatiek van de saxofoon, de sterke lijnen van de contrabas en de zachte beats van de percussie. Het resultaat is een prikkelend geluid.

Bezetting:
Anoush Saadat – flamenco gitaar
Loek van den Berg – saxofoon
Ildo Nandja – double bass
David González Arnesto – percussie

Standaard ticket € 12,50
Haarlem Pas € 8,00
Jong <25jr € 8,00

Te bestellen: hier

Codarts Concert: Karisma Quartet

De Pletterij

Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 22:00 uur
  • €8 en €12,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Pletterij

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu