Ian Siegal bij Haarlem Blues Club

Vorig jaar verhuisde deze Britse topmuzikant en dito entertainer vanuit zijn huis in het centrum van Amsterdam naar het mooie Curaçao samen met zijn geliefde. Sindsdien is hij nog wel af en toe terug op het Europese continent, maar een stuk minder vaak dan we van hem gewend zijn. Vandaar nu zijn comeback in Haarlem Blues Club, wegens eerder groot succes!

Ian Siegal is een muzikant en ‘songsmith’ van de bovenste plank die een unieke mix van songwriting, charisma, muzikale en vocale diepte en entertainment met elkaar in evenwicht brengt. Hij neemt jullie mee op reis naar een prachtige combinatie van ‘bestemmingen’ in de stijlen binnen de rootsmuziek: blues, gospel, folk, country en soul, met veelal zelf gepende nummers.

Zijn nieuwste album Stone By Stone verscheen eind april 2022 en kreeg wederom lovende kritieken en de schijfjes gingen als zoete broodjes over de toonbank. Het lijkt wel een standaard bij de heer Siegal.

Grijp deze kans om deze meester aan het werk te zien in de unieke sfeer die Haarlem Blues Club biedt in het mooie Circus Hakim. Siegal’s solo-optredens zijn zeer indrukwekkend en zullen je lang bijblijven.

Tickets bestellen : hier

Ian Siegal bij Haarlem Blues Club

Haarlem Blues Club *(Circus Hakim)

Korte Verspronckweg 7 - 9
2023 BS Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 23:00 uur
  • € 20,--
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu