Klaproos en Stöma in het Patronaat

The Irrational Library presents… keert elke maand terug in Patronaat en wordt gecureerd door Joshua Baumgarten, Stadsdichter van Haarlem. De afgelopen 15 jaar probeert hij de underground naar de voorgrond te brengen door majestueuze, obscure, offbeat en buitenaardse bands naar Haarlem te brengen. Een The Irrational Library presents… avond is iedere keer weer uniek, interessant, vermakelijk en gratis. Kom kijken als je niet weet waar je nu nieuwsgierig over moet zijn!

Deze maand zijn Klaproos en Stöma aan de beurt!

The Irrational Library presents… is het langstlopende maandelijks terugkerende programma bij Patronaat. Ooit begonnen in de Fietzenfabriek in begin 2000’s en nu in Patronaat. The Library begon als eerste met live-shows in het café van Patronaat, later kwamen daar in 2012 nog een winkel en de Irrational Library Band als verlengstuk bij. De eerste sloot helaas zijn deuren in 2020, de band is er nog steeds.

donderdag 26 jan 2023
Stage 3
Deuren: 20:00 uur
Start: 21:00 uur
Toegang Gratis

Klaproos en Stöma in het Patronaat

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 21:00 - 23:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu